Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

Служба захисту економіки інформує: за тиждень на Херсонщині постраждали майже 40 тисяч споживачів

April 13, 2021

Служба захисту економіки АТ «Херсонобленерго» 24/7 захищає майнові та інші інтереси за напрямком діяльності, адже ледве не щодня працівники Товариства стикаються з крадіжками або пошкодженнями майна на території  обслуговування. В період з 5 по 11 квітня фахівцями проведено182 рейда, про що складено 31 відповідний акт.

На минулому тижні при плановому огляді виявлено самовільне підключення, що є грубим порушенням ПРРЕЕ. Побутова споживачка в смт Нововоронцовка у пошуках варіантів здешевлення рахунків за електричну енергію вдалась до хитрощів, за що й поплатилась – доведеться відшкодувати понад 30 тисяч гривень збитків завданих електропостачальнику.

Але найприкріше, що зафіксовано фахівцями АТ «Херсонобленерго» цього тижня – кількість постраждалих.

Від неправомірних дій таких як, наприклад, дорожньо-транспортні пригоди, яких цього тижня зафіксовано 2, страждають пересічні громадяни.

36 797 споживачів – на час ліквідації наслідків аварійних відключень залишились без енергопостачання і зазнали незручностей.

Загальна сума збитків, що зазнали енергетики за 7 днів становить майже півмільйона гривень.  

Працівники Служби захисту економіки АТ «Херсонобленерго» звертаються до мешканців області з проханням бути уважними та пильними. Якщо ви стали свідком крадіжки електроенергії, помітили обірвані проводи на лініях електропередач, відкриту трансформаторну підстанцію, побачили роботи по демонтажу ліній або обладнання підстанцій людьми, що не є представниками АТ «Херсонобленерго» (працівники Товариства завжди працюють у спецодязі), – негайно повідомте про це диспетчеру Кол-центру 0552-48-06-20, 0-800-500-629, або до правоохоронних органів на телефон «102».

 

Нагору